diumenge, 23 d’octubre del 2011

Crònica del 22 d'octubre de 2011

En primer lloc, recordar-vos que dissabte vinent, 29 d'octubre, celebrarem la Castanyada a l'esplai! Mares i pares, us esperem a les 19.00h a l'esplai!


I ara, voleu saber què vam fer dissabte 22 d'octubre?

Els Pinyons van fer una gimcana per poder trobar les paraules màgiques que hauran de dir cada dissabte perquè en Joan, el seu monitor, torni del món on està. Dissabte passat una Bruixa el va fer desaparèixer, i en Joan visitarà un món màgic d'arts escèniques cada setmana. Però la Bruixa no és del tot dolenta, així que els ha dit als Pinyons les paraules per poder-lo fer tornar durant les tardes de dissabte. Les paraules són:
Nyoqui di va, Nyoqui di vu,
torna Joan d'on siguis tu!
I quan les van dir... en Joan va aparèixer! Els va explicar que anirien construint un mòbil amb els diversos planets que visiti en Joan por fer-lo tornar definitivament.

Aquest dissabte les Pinyes han redactat entre tots les regles que hauran de complir durant el curs. A més els monitors els han explicat que hauran d'ajudar a en Nyoqui (la mascota de l'esplai) a completar l'arbre genealògic de la seva família. Resulta que els seus avantpassats van dedicar-se al món de les arts escèniques en totes les seves variants conegudes. Així doncs, per recuperar la memòria històrica de la seva família hauran de començar a buscar entre totes aquestes arts i aquest dissabte, per temptejar una mica el terreny, han fet una sèrie d'activitats i proves on cadascuna estava relacionada amb les arts que aniran descobrint durant el curs: el teatre, l'òpera, la dansa... Finalment, els monitors els han entregat la primera foto (en Nyoqui) per començar a construir l'arbre.

Aquest any les Branques faran d'actors i actrius de pel·lícules i obres que s'han de reeditar després que els magatzems de Hollywood s'hagin inundat i s'hagin destruït algunes parts d'aquestes pel·lícules.
Aquest dissabte havien de reeditar la famosa pel·lícula Titanic, però amb algunes variacions. A la nostra versió de Titanic, el vaixell no s'enfonsa i arriba a Barcelona, on els seus passatgers (el grup de Branques), van aprofitar per fer una mica de turisme.

1 comentari:

  1. Moltes felicitats pel bloc. M'agrada poder anar seguint les activitats. I el disseny mola!
    No el deixeu!!!!

    Manel.

    ResponElimina