dimarts, 13 de desembre del 2011

Dissabte 3 de desembre


Per aquest dissabte teníem preparats uns tallers i vam pensar que començar amb una petita relaxació ens ajudaria a centrar-nos. Els vam posar música tranquil·la i mentre un monitor els guiava una miqueta què havien de fer i en què pensar, ells havien d'anar endinsant-se en el seu món interior. Després d'uns 10-15 minuts vam poder comprovar que tenim un grup molt actiu i que relaxar-los no és fàcil, tot i així creiem que al final vam arribar a un puntet zen, no massa profund, però suficient.

Llavors va venir el moment de separar-nos per grups.
Tot i que hi ha pocs pinyons no ens preocupem, no és un problema per passar-nos-ho bé!
Anem a construir un personatge teatral: un pirata o un porquet, o un pirata porquet o un porquet que és un pirata! El porquet no acaba de triunfar (i això que hi havia petit suïs de regal!), però queden uns pirates estupendus! Un bon barret amb calavera inclosa i el típic i tòpic ull cobert.


En l'altre grup hi havia les pinyes i les branques, ells havien d'aprendre a pintar-se com a professionals. Es van posar per parelles, cadascú triava quin personatge volia ser i es pintaven mútuament. No van faltar zombies, vampirs, guerrers... però també vam tenir un gos, un ós panda i una índia ben bonica!
Algunes monitores també es van animar a maquillar-se, fent gal·la de la seva experiència en la matèria.
Després d'estar tots disfressats i pintats, vam fer unes petites obres de teatre; algunes tenien misteri, d'altres eren còmiques i, evidentment, amb els personatges que teníem, no podien faltar les aventures ni la por.
Tots van desmostrar les seves dots artístiques i creiem que ho van passar molt bé!




Els monitors només us volem dir que ens va agradar la relaxació i que volem repetir-la, així que, ja sabeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada