dimecres, 15 de febrer de 2012

Carnaval, Carnavaaaaaal!  Carnaval te quiero!

Ja fa setmanetes que a l’Esplai del Pi treballem de valent per sortir al carrer d’allò més guapots durant la rua del Carnaval de Ciutat Vella!
Aquest any les ombres xineses – que per cert no van néixer a Xina, sinó que van ser experimentades a l’illa de Java -, doncs elles ens han inspirat i ens han convidat a traslladar-nos a la cultura oriental més tradicional.
Uns barrets artesanals, una pell ben groga i un cuc gegantí transformaran l’Esplai del Pi.

Vinga! Animeu-vos a sortir al carrer amb qualsevol tonteria, que són els dies dels poca-soltes!!

*Recordem que hem d’anar amb malles (o pantalons) negres i un jersei d’un color ben viu i llampant, o groc, blau elèctric, lila… Sota el jersei cridaner hem d’anar ben abrigats, que encara estem al febrer!

*Aprofitem també per recordar l’horari, que com és un dia ben especial tot està del revés!

Pinyons i Pinyes es troben el dissabte a les 15.30h a l’esplai. Es prepararan i canviaran de cultura per començar la rua a les 16.30h a la plaça Sant Just. Els pares i mares hauran d’estar a les 18.30h a la plaça de la Mercè per recollir els xinesos i xineses.

Branques es veuran amb els seus monitors a les 17.30h a l’esplai, a les 18.30h comenta la seva rua que té el tret de sortida a la plaça de la Mercè, la rua acabarà al Fossar de les Moreres a les 20.30h.
Tots esteu convidats a venir a celebrar amb nosaltres el dia més boig de l’any!

Us deixem amb "un petit tast"...

1 comentari: