dimecres, 28 de març de 2012

Gimcalona

A l'inici del segon trimestre vam tenir un dissabte especial, ens vam trobar amb Xerinola (un esplai de la mateixa zona que nosaltres) pel matí i vam fer una petita gimcana.
Aquell dia ens vam trobar a l'esplai bastant d'hora, després d'uns quants jocs ens vam dirigir cap a la Pç. de la Mercè,on ja ens esperava Xerinola. Vam fer una petita presentació i vam esmorzar una xocolata desfeta amb melindros que va portar en Jaume. Després vam fer grups barrejats dels dos esplais i realitzarem la petita gimcana. Cap a les 12, en Jaume Barrios va animar la festa amb algunes músiques i danses que ens van deixar a tots ben baldats però amb un somriure a la cara.
Durant la celebració se'ns van unir alguns espontanis: nens/es que sortien a passejar amb les famílies, algun estranger que imitava tot allò que feiem amb ganes i que preferia jugar amb nosltres que visitar Barcelona... a part de voler que els nostres nens tinguessin relació amb els de Xerinola, també volíem donar-nos a conéixer.
Bé, creiem que va ser un bon dia i suposem que anirem repetint aquesta activitat, no tots els anys però potser cada dos anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada