dilluns, 23 de juliol de 2012

L'Esplai del Pi a Ses Illes

L'Esplai del Pi té excel·lents ambaixadors a Ses Illes: na Roser a Mallorca i en Joan, l'Àngel i na Gemma a Ferreries, Menorca. Bé ho van demostrar al pregó de la Festa Major de l'Esplai d'aquest 2012 on, a més, vam poder gaudir del Toc de Fabiol propi d'aquelles terres.


Val a dir que va ser un moment molt emocionant per tot l'equip de monitors, ja que ens han acabat convertint en híbrids catalanoillencs. I va ser tant emocionant per diverses raons:

  • Perquè vam poder gaudir del Toc de Fabiol a mans del fabioler oficial d'enguany, en Joan, el nostre moni. Ja va ser fabioler l'any 2010 i que repeteix aquest 2012.
  • Perquè es va fer el toc de fabiol al pati de l'Esplai del Pi, que és casa nostra.
  • Perquè vam presenciar-ho tot l'esplai: nenes i nens, mares i pares i monitores i monitors.
  • Perquè el toc es va fer amb el Fabiol de l'Ajuntament de Ferreries*, tot un honor!Doncs bé, a part d'això que ja és molt–, i després d'aquest parèntesi patriòtic, resulta que encara hi ha més sorpreses a les Balears que duen el nom de l'Esplai! Mireu on sortim anomenats, l'Esplai del Pi i els ferreriencs que ens fan de monitors:

  • Al Full Informatiu de la Parròquia de Ferreries:

  • A la Revista Ferreries:
Aprofitem, doncs, per agrair la tasca que han fet i que fan aquests quatre illencs, la Roser, la Gemma, l'Àngel i en Joan, a l'Esplai del Pi!


Bon estiu i bones vacances a tothom!
* El Fabiol de l'Ajuntament de Ferreries és entregat al fabioler de cada any el 17 de gener, dia de Sant Antoni, patró de Menorca, i aquest és l'encarregat de "guardar-lo" fins que són les festes de Sant Bartomeu, patró de Ferreries. El fabioler és l'encarregat de dirigir les festes els dies 23, 24 i 25 d'agost amb el seu Toc de Fabiol.

1 comentari:

  1. és un gust escampar el nom de l'esplai del Pi per ses illes!!!! Una besada per tothom des de sa roqueta!

    ResponElimina