dilluns, 26 de novembre del 2012

Formació de monitors

Pels monis de l'Esplai del Pi, el cap de setmana esplaiero començava el divendres al vespre. Vam poder realitzar una formació interessantíssima!

Ens vam trobar amb la nostra zona del MCECC, la Zona 1, el divendres 23 de novembre a les 21h per fer una formació per monitors:

"EMOTIVACIÓ: Emocions i Automotivació"

Hi vam assistir: els monis del CE Xerinola (Poble Sec), Maria Valencia (presidenta del MCECC), la Míriam San José (promotora de Zona 1), Mn. Bruno Bérchez (consiliari de Zona 1), l'Oriol Julià Aguarón (el formador) i els monis de l'Esplai del Pi.

La formació va ser molt més interessant i colpidora del que esperàvem. Des d'aquí volem agrair a l'Oriol el seu bon savoir-faire i la seva sinceritat durant la formació:
Gràcies per la formació, Oriol. Realment podem dir que ens vas remoure alguna cosa, que el que vam fer no va quedar en una anècdota, que ha anat més enllà, que ens has fet aturar-nos un moment, reflexionar i pensar, i tot des del respecte. Divendres vas canviar una mica el nostre món.
Agrair també al MCECC, a la Míriam i a la Maria en especial, l'oportunitat que ens heu brindat com a esplai i com a zona de poder gaudir de la formació. I gràcies Mn. Bruno per acompanyar-nos en una formació tant especial. Per altra banda, i no per això menys important, Esplai Xerinola gràcies per compartir l'espai de divendres amb nosaltres!

Acabem amb Como peces en el agua, de Jarabe de Palo, que vam escoltar-la durant la formació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada