dilluns, 22 d’abril de 2013

Dissabte 27 d'abril

Hola Famílies! Com ha nat aquest cap de setmana sense esplai?

 
Com bé sabeu els monitors hem estat fora de Barcelona aquest cap de setmana i avui, quan hem tornat a l'esplai ens han dit que ens havien deixat una carta per nosaltres, es veu que van passar dissabte i no ens van trobar! Ja és mala sort!
 
Aquesta és la carta que ens han deixat:
 
Bona tarda nens i nenes!
L’altre dia, tot passejant per Zona1, vam veure que hi havia un munt de nens i nenes que portaven un fulard de colors al coll i que s’ho estaven passant d’allò més bé. Aleshores vam fer memòria de quan nosaltres tres érem monitors, ara farà uns trenta-cinc anys. Cadascú de nosaltres érem d’un esplai diferent: esplai Natzaret i Betània, esplai del Pi i esplai Xerinola. Un dia vam fer una excursió tots junts, vam anar al parc de Joan Brossa i vam enterrar-hi un tresor. Us agradaria anar a buscar-lo tots junts? Però... us coneixeu entre tots? Doncs us proposem que agafeu un tros de cartolina de mig full DIN A4 de color blau clar i escrigueu: el vostre animal preferit, el vostre color preferit, els anys que teniu, el vostre menjar preferit, els dibuixos que més us agradin, la vostra assignatura preferida, el nombre de germans i el nom de la vostra escola. Sobretot, recordeu portar la fitxa el dia 27 d’abril al parc de Joan Brossa!
Us hi esperem!
 
Atentament,
Els antics monitors de Zona1

Us fa ganes anar a buscar el tresor? Segur que si! Així quedem el pròxim dissabte 27 d'abril a les 15.45h a l'esplai per trobar-nos amb els altres nens i joves dels esplais de la Zona i poder trobar el tresor! La fitxa de color blau que ens demanen la farem a l'esplai abans de marxar!
 
Us demanem que si podeu porteu una tarja de metro (t-10, t-12...) ja que haurem d'agafar el metro fins el parc Joan Brossa!
 
També us recordem que aquesta nit preparem les roses de Sant Jordi i demà estarem tot el dia a les escales de l'església venent roses, xapes... Us hi esperem a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada