dimecres, 15 de maig del 2013

Un dissabte mogudet!

I quin cap de setmana més mogudet que hem tingut, oi?

Al barri...

Aquest cap de setmana passat, els monitors de l'Esplai del Pi vam tenir l'honor, una vegada més, de formar part de la  Festa de la Primavera del Barri de Sant Just .

Amb el suport d'entitats veïnals, del lleure i amb la col·laboració de participants a títol personal, hem pogut consumar amb èxit un programa familiar que ha col·locat la infància a l'eix de la seva activitat.
Actuacions musicals, tallers i jocs van encapçalar la proposta festiva d'enguany, que tenia un ull posat a la meteorologia. Afortunadament, el temps no ens va impedir realitzar el nostre encàrrec. I vam acabar gaudint d'un bon matí de dissabte!

Volem agrair la col·laboració de la Núria Bendicho, Carla Benito, i els companys de la Ludoteca de la Placeta del Pi. Tots quatre es van presentar en qualitat de voluntaris i van contribuir a la satisfacció general que, avui, tota la comunitat comparteix! Gràcies!
Ja tenim ganes de participar-hi l'any vinent! Comptem amb vosaltres?Al Pi...

La tarda de dissabte rebíem unes  noves nenes  a l'Esplai, dues germanes: l'Ekta (de Pinyons) i la Kavita (de Pinyes). Benvingudes!

I mentre cada grup feia la seva, en una altra banda del Pi, en una de les sales, es duia a terme una  Reunió TOP SECRET del CMP , el Consell de Mares i Pares de l'Esplai! No sabem què estan tramant (tot i que esperem fer-ho d'aquí ben poquet!); però l'únic que sabem del cert és que s'han posat les piles: han creat una adreça de correu electrònic. Ho teniu tot explicat a la seva nova pàgina del bloc.

I, per finalitzar la tarda, vam fer una  sorpreseta a en Carles , moni de Pinyes  que feia el mateix dissabte 19 anys. Felicitaaats!Fora de Barcelona...

Les Branques de l'Esplai han passat el cap de setmana amb els seus monis, na Gemma i l'Àlex, a la  TROCAJOVE , la Trobada Catalana d’Adolescents i Joves de Centres d’Esplai, fruit del treball conjunt dels monitors/es de les diferents federacions que formen part del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans). S'ha celebrat durant el cap de setmana 11 i 12 de maig a la Conreria (Tiana) i han sigut prop de 800 joves!Ja podeu veure l'article del portal digital i revista Estris sobre la trobada i la galeria fotogràfica. També podeu fer un repàs de la trobada fent una ullada al hashtag #TrocaJove:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada