dimecres, 6 de novembre del 2013

Com que no està de més que estigueu al corrent d'aquelles "cosetes" que els monis anem fent, més enllà dels dissabtes en si, us informem que aquest dissabte 9 de novembre al matí, els respos de l'Esplai anem a l'Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC, el màxim òrgan de decisió del Moviment. Serà un moment important ja que, entre altres, es presentarà i es votarà el nou Pla Estratègic pels anys 2014-18 i que ha de guiar la nostra acció pels propers 4 anys. Podreu veure com va via twitter!

─────────────── ö ───────────────

Però anem ara a allò que realment importa: aquest proper dissabte d'esplai!

Un dissabte que serà especial per a dos dels nostres grups:
Pinyes i Branques tenen el seu Dia de l'Amic!
Com ja sabreu, enguany celebrem aquest dia cada grup per la seva banda, i aquest cap de setmana és el torn d'aquests dos grups. Us hauria hagut d'arribar un correu electrònic amb tota la informació, però per si de cas:
Pel que fa als altres dos grups, Brots i Pinyons, els espera un nou dia d'esplai amb el dubte de si els tornarà a visitar el músic del pi o no per a aprendre junts una altra cançó, ja que el dissabte passat no van comptar amb la seva presència per causes de força major.

─────────────── ö ───────────────

Ja per acabar, un parell de RECORDATORIS IMPORTANTS:
  • Ens heu d'entregar tota la documentació de la inscripció, si encara no ho heu fet. Com que hi ha famílies que encara no ho heu fet, hem hagut de postposar el cobrament del primer trimestre, que esperem poder fer ben aviat!
  • Heu d'entregar, també, l'autorització signada de l'excursió del cap de setmana del 16 i 17 de novembre.

Una abraçada i fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada