dilluns, 8 de desembre del 2014

La realitat dels drets humans a Catalunya al Diari ARA

Volem compartir amb vosaltres "el tema del dia" del Diari ARA d'avui, dilluns 8 de desembre de 2014,  En defensa dels drets humans a peu de carrer, quatre pàgines que el diari dedica a la realitat dels drets humans a Catalunya.

Està a punt de fer 66 anys que l'Assemblea General de les Nacions Unides van signar la Declaració Universal dels Drets Humans. I malgrat el temps transcorregut, la vulneració d'aquests drets continua sent a l'ordre del dia del nostre petit país.

Un dels entrevistats és Felipe Campos (@FelipeCamposlh), director general de l'Associació Educativa Ítaca (@aeitaca), una entitat de lleure, acció social i comunitària, que va néixer ara fa 37 anys amb un esplai -company del MCECC, moviment al qual pertanyem- i que ha esdevingut una entitat de suport a la infància. La notícia es deu a un dels drets humans elementals: tenir accés a una educació digna.
u Podeu llegir l'article online o en pdf.

Volem compartir també l'article El dret al lleure, un article de la Maria Valencia (@MariaValencia02) a la Revista Estris que, des del nostre punt de vista, està estretament relacionat amb el dret a l'educació digna.

El diari ARA parla, també, amb tres altres persones, articles que també us recomanem:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada