dilluns, 16 de febrer del 2015

Anul·lada l'excursió amb famíles

Benvolgudes famílies de l'Esplai,

Aquest vespre ens hem reunit tot l'equip de monitores i monitors i hem decidit cancel·lar l'excursió amb families d'aquest cap de setmana (21 i 22 de febrer)

Com us podreu imaginar, no ha estat una decisió fàcil per nosaltres, ja que som els primers a qui ens fa molta il·lusió compartir una estona amb les famílies dels infants i joves de l'esplai i sabem que molts de vosaltres compartiu aquesta il·lusió. 

No obstant, l'excursió estava pressupostada comptant que la participació a l'activitat seria major de la que hi ha a dia d'avui. En aquesta situació, l'Esplai hauria d'afegir una quantitat de diners que afectarien altres activitats del curs, quelcom que l'Esplai no es pot permetre.

Sentim avisar-vos amb tan poc temps, però hem volgut esperar fins l'últim moment. Esperem que sapigueu entendre’n els motius i disculpar-nos per aquest canvi.

Com que l'excursió queda anul·lada, aquest dissabte es farà esplai. Passarem la tarda a Montjuïc, així que us convoquem a les 16.30h davant de les Torres Venecianes (Metro L1 i L3 - Espanya) i quedem a les 19.30h al mateix lloc.

Ens veiem dissabte!

L'Equip de Monitores i Monitors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada