diumenge, 1 de maig de 2016

Excursió a Núria el 5 de juny!

Hola famílies!

Ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que, tal i com està assenyalat al calendari del curs, el diumenge 5 de juny marxem d'excursió a Núria amb els Geganters i la Parròquia!

La jornada començarà ben d'hora, ja que a les 5:30 del matí ens haurem de trobar tots a Avinguda Catedral amb Via Laietana per agafar l'autocar que ens portarà fins a Queralbs a les 6:00. Allà arribarem cap a les 8:00 i pujarem amb el Cremallera fins a Núria. Un cop allà esmorzarem junts i a continuació farem una excursió, de la qual hi haurà dues variants (una versió més light i una altra més canyera). Un cop ens retrobem tots de nou, cap a les 12:45 es farà una ballada amb els Gegants del Pi. De 13:30 a 15:30 farem un dinar de carmanyola, encara que si alguna família prefereix dinar al restaurant d'allà mateix recomanem que reserveu amb antelació (per evitar sorpreses!). A les 16:00 tindrà lloc una eucaristia que oferirà el Mossèn Gaietà i de les 17:00 fins a les 18:00 realitzarem una sèrie d'activitats i jocs organitzades per l'Esplai. Finalment, cap a les 18:20 agafarem el Cremallera de tornada i l'autocar cap a Barcelona, on esperem arribar cap a les 21:00 (si no ens trobem amb massa caravana...)

El preu del Cremallera serà de 5'80€, gràcies al considerable descompte que ens han fet. Cal dir que aquelles famílies que prefereixin pujar a Queralbs en cotxe i no en autocar hauran de ser també a les 8:00 allà, perquè sinó no podran gaudir del descompte ja que hem d'agafar SÍ o SÍ aquell Cremallera. Per aquest motiu, des de l'Esplai us recomanem que pujeu tots amb el Cremallera de les 8:00 perquè sinó el preu de la sortida pot augmentar molt. 

En total calculem que l'excursió a Núria sortirà per uns 10-15€, comptant el Cremallera. Si alguna família té algun problema en quant al preu o pagament, com sempre es pot posar en contacte amb l'Equip de Tresorers de l'Esplai per parlar-ne. L'excursió es pagarà en efectiu el mateix 5 de juny.

La data màxima per inscriure's a l'excursió és el 28 de maig i ho podeu fer des d'avui en aquest FORMULARI:Des de l'Equip de Monitores i Monitors ens agradaria transmetre-us que ens fa molta il·lusió fer aquesta excursió amb tots vosaltres ja que estem convençuts que serà una jornada per recordar! Pensàvem que no podríem fer aquesta sortida per motius econòmics i finalment creiem que hem aconseguit un preu molt assequible comparat amb el que normalment costaria una excursió com aquesta, així que us esperem a tots el 5 de juny per compartir un bon dia amb la Comunitat del Pi i celebrar la cloenda del curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada