dijous, 2 de juny del 2016

Vine a donar sang a la Basílica del Pi. Junts ajudarem a salvar vides.

El proper dissabte 4 de juny, la nostra Basílica acollirà un equip de professionals i voluntaris del Banc de Sang i Teixits que faran una marató de donació de sang. Serà la primera vegada que un acte com aquest es fa dins d’una església. 


A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, poden donar sang les persones d’entre 18 i 65 anys que pesin més de 50 Kg i tinguin bona salut. Els majors de 65 anys que vulguin col·laborar, agrair-los la seva implicació i animar-los a promocionar la donació entre els seus amics i familiars, sent aquesta una tasca molt important i que ajudarà tant o més que si donessin sang.

 
 La sang no es pot fabricar i actualment no té cap substitut. La única forma de disposar de sang és la donació, un acte senzill i curt en que en tot moment estareu atesos per personal sanitari experimentat. Us heu parat a pensar que les coses importants de la vida, com estimar o pensar, no n’hi ha prou amb fer-les un sol cop? Tampoc n’hi ha prou amb donar sang una sola vegada.
 
 Gràcies a les vostres donacions, es duran a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans.
 
 Si voleu donar sang a la Basílica del Pi, podeu venir el proper dissabte 4 de juny. Ho fareu acompanyats dels Gegants del Pi, en Mustafà i l’Elisenda, podreu aprofitar per visitar gratuïtament el nostre museu i us obsequiarem amb un val per pujar al campanar amb un acompanyant els propers dissabtes 11 i 18 de juny. També podeu demanar cita prèvia aquí per no haver de fer cua el mateix dissabte.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada