dissabte, 7 de gener de 2017

TORNEM A LA CÀRREGA!

Hola de nou famílies!

Sabem que últimament hem tingut el bloc bastant abandonat... però la veritat és que les últimes setmanes del primer trimestre vam anar de bòlit. Però tot això té un motiu... i és que estem preparant un súper segon trimestre! 

Per començar, us hem d'anunciar que per fi teniu a la Secretaria Virtual del bloc el Comunicat-Resum d'Inici de Curs (ho sabem, anem tard...) amb tooooota la informació necessària d'aquest curs d'Esplai. Esperem que serveixi per resoldre alguns dels dubtes que sovint ens heu plantejat durant el primer trimestre, encara que de tota manera sabeu que podeu contactar amb nosaltres per qualsevol pregunta (al Comunicat-Resum s'explica com 😉). 

En segon lloc, ens agradaria explicar-vos, pels que encara no ho sapigueu, que a la Basílica del Pi està tenint lloc aquests dies una exposició de quadres de la pintora Teia C. Aquests quadres es poden comprar i tota la recaptació serà per l'Associació Dit i Fet. Si voleu més informació sobre aquest esdeveniment, passeu per la Basílica.

D'altra banda, us comuniquem que el segon trimestre començarà d'una forma una mica diferent... 
US CONVOQUEM EL DISSABTE 14 DE GENER A LES 16:30 SOTA L'ARC DE TRIOMF!
🙌💕👀
No hi falteu! (i si falteu, aviseu-nos, siusplau!) Com sempre, els nens i nenes hauran de portar el seu berenar (no se'l podran anar a comprar enlloc). Cal que vingueu a recollir els vostres fills i filles a les 19:30 sota l'Arc de Triomf (al mateix lloc on haurem quedat anteriorment). Si els nens, nenes o joves vindran o marxaran sols, us demanem que ens ho feu saber abans. Per qualsevol dubte sobre aquest canvi de lloc, no dubteu a parlar amb nosaltres! 

Finalment, us volem recordar que el mateix dissabte 14 de gener a les 19:45-20:00 tindrà lloc als locals de l'Esplai la Reunió de CMP. 


Com veieu, hem tornat amb molta energia... el que queda de curs ens veurem més sovint per aquí (i per totes les nostres xarxes socials!). 
Fins aviat famílies!👋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada