dilluns, 30 de setembre de 2019

Ha arribat l'hora... del nou curs!

La tornada a l'escola agrada a molts i desagrada a altres... però a nosaltres ens encanta perquè significa l'inici del nou curs d'Esplai!

El proper dissabte 5 d'octubre a les 16:30h començarà el nou curs! De què anirà aquest curs? Quin grup em tocarà? Hi hauran cares noves? Si veniu ho descobrireu 😉

Mares, pares i tutors: Ens trobarem el mateix dissabte a les 18:30h als locals de l'esplai per celebrar la primera reunió de pares d'aquest curs. És important que hi vingueu ja que resoldrem totes els dubtes que tingueu del curs i així ens coneixem tots i totes!

Els que no hagueu apuntat els vostres fills/es el dia del sopar de colónies, us recordem que tindrem fitxes a l'Esplai per a que els pogueu apuntar. La data límit d'inscripcions serà el següent dissabte, el dia 12 d'Octubre.

Us vam enviar les fitxes per mail, però en cas de que no les hagueu localitzat, les podeu trobar AQUÍ.

Com cada any, us demanem que entregueu una fotografia de mida carnet actual, la fotocòpia del carnet de vacunes i la fotocòpia del Carnet de Salut.
Si teniu interès en què els vostres fills o filles vinguin a l'esplai per primera vegada, us convidem a venir a la reunió de pares de dissabte, on us podreu assabentar del funcionament de l'Esplai del Pi i ens podrem conèixer en persona! Us demanem, també que ens escriviu un mail a esplaidelpi@gmail.com perquè ho tinguem present. 

Per qualsevol dubte, siusplau contacteu amb nosaltres! Una abraçada, un petó i fins ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada