dimarts, 23 de maig de 2017

FESTA MAJOR 2017 43è

Per fi la tenim aquí! 

Aquest dissabte 27 de maig l'Esplai del Pi celebra el seu 43è aniversari amb la seva tradicional Festa Major! 

Dissabte passaran moltes coses així que és moment de posar ordre al planning de la jornada:
  • 9:30h: aquest any convoquem els infants i joves ben d'hora. Els esperem a les 9:30h ben  puntuals i carregats d'energia pel gran dia!
  • 10-12h: per continuar amb la Campanya Econòmica per les Colònies d'aquest estiu, vendrem esmorzars de 10 a 12 del matí. Comptem amb la col·laboració del CMP, però tothom qui vulgui podrà portar tota mena de receptes dolces per poder-les vendre!
  • 13:30-15:30h: després d'un matí venent i assajant a tope, serà l'hora de dinar. Per tant, tots els infants i joves hauran de portar el dinar de casa ja que NO podran anar-lo a comprar el dissabte.
  • 16:30h: i a dos quarts de cinc us esperem a vosaltres, famílies! Mares, pares, germans, germanes, tiets, tietes, cosins, cosines, àvies i avis, no podeu faltar-hi!
  • 17h: a les cinc de la tarda tindrà lloc el pregó de la Festa Major i ja us avisem que serà a càrrec d'algú que ens fa molta il·lusió que conegueu! Després del pregó, coneixerem per fi el guanyador o guanyadora del sorteig de l'Smartbox! (Encara teniu alguns dies per acabar de vendres les butlletes!)
  • 17:30h: a aquesta hora començaran les actuacions de tots els grups d'edat (que aquest any s'han atrevit amb coses més diferents, ja veureu) i de les monitores i els monitors!
  • 19-20h: LÍNIA! BINGO! Sí, aquest any, per seguir amb la Campanya Econòmica, jugarem al bingo tots junts. Qui serà el més afortunat?
  • 20:30-21:30h: després de tota l'activitat frenètica de la tarda, arribarà l'hora de sopar. Nosaltres posarem el pica pica i les begudes, però esperem que amb el menjar dels concursos i el que us vingui de gust preparar poguem completar l'àpat!
  • 21:30-22h: per tancar la Festa Major de l'Esplai del Pi, anunciarem els guanyadors dels concursos (us deixem en aquest link les bases perquè participeu en la categoria que més us agradi) i farem el fi de festa
Esperem veure-us a totes i a tots allà gaudint d'aquesta festa! Fins dissabte famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada