dimarts, 30 de maig del 2017

Últim dia de trimestre!

Hola Famílies!

Primer de tot, hem d'anunciar que el número guanyador del sorteig de l'Smartbox ha estat el 770! Enhorabona! 🙌 Aquell o aquella que hagi estat l'afortunat de guanyar el premi, si us plau que contacti amb nosaltres a través de qualsevol plataforma! Ens pot enviar un correu a esplaidelpi@gmail.com, contactar al nostre telèfon 619590335 o a altres xarxes socials com Instagram (@esplaidelpi) o Facebook (Esplai del Pi)! Si ningú es manifesta abans de 15 dies farem un nou sorteig. 

En segon lloc, estem molt tristos d'anunciar-vos que aquest dissabte és l'últim dia d'esplai (Ohhh)... però, com és costum, hi haurà esplai tot el dia i anirem a la platja! Marxarem a les 10 des de l'esplai i ens retrobarem a l'esplai a les 19:30. Estem pendents del temps, si hi ha algun canvi us avisarem amb tota l'antelació que sigui possible.

Recordeu, a més, que aquell mateix dia us esperem a les 18:30h a l'esplai per fer la segona i última reunió de colònies! Esperem que pogueu fer arribar aquesta informació a les famílies que sapigueu que portaran segur els seus fills i filles a les colònies d'aquest any.

Si encara hi ha alguna família que no ens ha portat tota la documentació necessària per a la inscripció de les colònies, teniu com a màxim aquest dissabte a la reunió de colònies!

Fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada