dimecres, 1 de novembre de 2017

II Concurs Internacional de Menjars de Tardor

Hola a totes i tots!

Una setmana més us escrivim des del bloc per recordar-vos que, tal i com indica el calendari, aquest dissabte celebrem la Castanyada a l'Esplai del Pi! Mares, pares, tiets, tietes, avis i àvies... us esperem a totes a partir de les 18:30h perquè a les 19h començarem la festeta. 

Us preguntareu: i què farem? En què consistirà? Doncs bé, aquest any, amb motiu d'aquesta festivitat, organitzem el segon Concurs Internacional de Menjar de Tardor. Està obert a totes les famílies de l'esplai i podeu participar-hi amb les vostres millors receptes de tardor. Els més bons i més originals tindran un premi!

Aprofitem també l'inici de curs i aquesta convocatòria per recordar que l'esplai no és un parking. Amb això volem dir que als infants i als monitors ens fa molta il·lusió que els pares i mares participeu de les activitats que organitzem i que l'esplai no és només un lloc on les nenes, nens i joves passen la tarda, és molt més! Per això, les monitores i els monitors agrairem que els infants que es quedin a la celebració ho facin amb els seus pares i, aquells que no pogueu venir, ens digueu al càrrec de quins pares es queda el vostre fill. La celebració de la Castanyada és un bon moment per conèixer-nos molt més entre tots i passar una bona estona en un ambient diferent, així que us hi esperem!

I, per acabar, altres recordatoris importants
  • Aquells que encara no hagueu entregat la fitxa d'inscripció COMPLETA ho heu de fer aquest dissabte sense falta. El període d'inscripcions va acabar la setmana passada i necessitem tenir totes les fitxes apunt! 
  • D'altra banda, aquest dissabte acaba el termini per fer el pagament del primer trimestre, així que no ho oblideu. Recordeu que ho podeu fer en efectiu o per transferència!
  • Dissabte també serà l'últim dia perquè totes aquelles famílies que vulgueu demanar beca de curs entregueu els documents necessaris. Tingueu en compte que heu d'informar abans a algun dels responsables (Nerea, Clàudia o Carles). 
Si teniu algun dubte sobre tot això, que no se us passi fer una ullada a la part de Secretaria Virtual, que ja està actualitzada amb la informació del nou curs, o pregunteu-nos!

Fins dissabte! 🌰🌰🌰

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada