dissabte, 28 d’octubre de 2017

Alguns recordatoris d'última hora...

Molt bon dia famílies!

L'actualitat política i social ens fa cada vegada més complicada la nostra tasca, però tot i així no podem perdre el fil del que va passant a l'Esplai del Pi. En el dia d'avui passen moltes coses, així que a continuació us deixem un breu recordatori perquè no us oblideu de res!

Pel que fa a les inscripcions, recordeu que acaben avui (a no ser que es tracti d'un cas especial). A l'apartat de Secretaria Virtual d'aquest bloc trobareu la fitxa, que, com sempre, ha d'anar acompanyada d'una fotografia de mida carnet, la fotocòpia del carnet de vacunes i del carnet de salut. ATENCIÓ! La pàgina de Secretaria Virtual ja està actualitzada amb la informació del nou curs! El prezi i el resum de la reunió de pares, el calendari d'aquest any, la fitxa d'inscripció, els nous monitors, les formes de pagament... tot això ho trobareu allà, així que no us descuideu de fer-li un cop d'ull. 

Pel que fa a l'economia, recordeu també que el proper dissabte dia 4 de novembre acaba el termini per realitzar el pagament del trimestre amb normalitat. El mateix dia també acaba el termini per presentar la documentació per les beques de curs del MCECC. Tots aquells i aquelles que les volgueu demanar us heu de posar en contacte amb els responsables (Nerea, Clàudia o Carles) i entregar la següent documentació abans que finalitzi el dia 4 de novembre:

  • Certificat de convivència: emès pel districte/ajuntament del lloc de residència actualitzat.
  • Declaració de renda: de cada membres de la unitat familiar major de 18 anys amb obtenció de rendiments econòmics: fotocòpia de la pàgina on es consignen els membres de la unitat familiar, del full resum de rendiments i deduccions, i del document d’ingrés o devolució segellat per l’entitat bancària o la delegació d’Hisenda corresponent.
I, per fi, arribem a la tarda d'avui! Tal i com haureu estat informades i informats pels grups de Whatsapp, avui la majoria de grups ens traslladem a fer esplai a altres llocs de la ciutat. Aquí us deixem un breu resum:
- Bronyons: es quedaran a l'esplai. Com sempre, han de venir a les 16:30h i els podeu venir a buscar a les 19:30h. 
- Pinyes: avui aniran al Parc de l'Escorxador, al costat de Plaça Espanya. Quedarem a les 16h a l'esplai i els podeu venir a buscar a les 19:30h a l'esplai també. 
- Branques: faran esplai a la Montjuïc, així que convoquen els infants a les 16:30h a la Font màgica de Montjuïc i a les 19:30h seran a l'esplai com sempre.
- Troncs: quedaran a l'entrada del MNAC a les 16:30h i a les 19:30h també tornaran a l'esplai.
Sobretot, que cap infant oblidi ni el fulard ni el berenar! 

I ara sí, per anar acabant, recordem que avui hi ha reunió del Consell de Mares i Pares de l'Esplai del Pi a les 19:30h a l'esplai. A tots aquells pares i mares que us vingui de gust sumar-vos-hi, no ho dubteu! Parlarem sobre el plantejament d'aquest curs i prepararem la celebració de la Castanyada (que ja és la setmana que ve!!!).

Ens veiem aquesta tarda, i per qualsevol cosa no dubteu en escriure'ns! 😊🎉💪

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada