diumenge, 7 de gener de 2018

Arrenca el segon trimestre!

Hola famílies!

Després de les dues setmanes de vacances, tornem! Aquest dissabte dia 13 de gener a les 16:30h, ens retrobem com sempre per començar el segon trimestre del curs d'esplai 2017-2018. Esperem que hagueu menjat molt i de tot per agafar forces i que hagueu tingut una molt bona entrada d'any! 🎄🎅🎉

Per començar la nova etapa d'aquest curs, us convoquem mares i pares a una REUNIÓ GENERAL aquest mateix dissabte 13 de gener a les 18:45h als locals de l'esplai. Com sabeu, ha hagut alguns canvis dins l'equip de monitors i monitores i a més tenim algunes coses noves a explicar-vos, així que hem cregut ideal l'oportunitat de veure'ns. El format serà com el de la reunió de principi de curs, però  serà més curta que aquesta. Tot i així, és de vital importància que totes i tots hi assistiu. A més, així ens podrem felicitar l'any nou amb més calma! Us agrairem que si alguna o algun de vosaltres no pot assistir ens ho faci saber. La presentació de la reunió serà penjada al bloc com de costum. 

D'altra banda, us volem recordar que, si encara no ho heu fet, insciviu els vostres fills i filles a la trobada Vèrtex que organtiza el MCECC. A la penúltima entrada al bloc trobareu tota la informació sobre la trobada i les condicions (clickeu aquí mateix per accedir-hi directament). AQUEST és el formulari per fer la inscripció. De moment som bastant pocs, així que animeu els vostres fills, que serà una trobada impressionant! En cas que no hi poguem anar per manca de participació, aquell cap de setmana (14 i 15 d'abril) es faria esplai normal la tarda de dissabte.

Dit tot això, ens veiem dissabte a les 16:30h amb els infants i joves i a les 18:45h per fer la segona reunió de mares i pares d'aquest curs! 
Una abraçada! 💟

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada