dimecres, 24 de gener del 2018

Primera venda de berenars!

Hola a totes i tots!

Com ja vam esmentar a la segona reunió de pares i mares...

AQUEST DISSABTE HI HA LA PRIMERA VENDA DE BERENARS DE LA CAMPANYA ECONÒMICA PER LES COLÒNIES 2018!

Per fi iniciem la campanya econòmica per les Colònies de l'estiu 2018 (les quals, per cert, ja s'estan començant a fabricar...😏). Tal i com es pot deduir, el dissabte estarem venent tot tipus de berenars davant mateix de la porta de l'esplai, al carrer Cardenal Casañas, nº 16. Perquè la venda sigui possible, us demanem que porteu alguna cosa de berenar per vendre, ja sigui salat, dolç, begudes... però sobretot que siguin coses que vinguin de gust! Esperem que participeu moltíssim, així que no cal que porteu kilos i kilos de menjar, eh! A més, us demanem que amb el menjar porteu un paper amb la recepta perquè tothom pugui saber què porten en cas d'al·lèrgies o coses per l'estil (i perquè si a algú li agrada molt la vostra recepta la pugui reproduir 🍪🍰). Hi serem des de les 16:30h fins les 19:30h, així que no oblideu avisar a tots els vostres coneguts perquè vinguin a col·laborar!


D'altra banda, us hem de fer alguns RECORDATORIS IMPORTANTS:

  1. El dia 3 de febrer acaba el termini per realitzar el pagament del segon trimestre.
  2. El dia 17 de febrer acaba el termini per portar la documentació de beques del segon i tercer trimestre. Recordeu que per demanar-les us heu de posar en contacte amb la Clàudia o la Nerea i dur una còpia de la declaració de renda i del certificat de convivència. A la part de Secretaria Virtual del bloc trobareu més informació sobre això.
  3. La presentació de la segona reunió de mares i pares ja està penjada a la part de Secretaria Virtual, que també ha estat actualitzada amb els canvis de monitores. 


Això és tot! Us esperem dissabte per iniciar la campanya econòmica amb tota la il·lusió! 🌼Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada