dimarts, 29 de maig de 2018

2 de juny: acaba el curs 2017-2018!

Hooooola!

Després de celebrar la Festa Major de l'Esplai la setmana passada, aquest dissabte 2 de juny acaba el tercer trimestre i el curs 2017-2018 de l'Esplai del Pi. Per acabar anirem tots els grups a la platja de Castelldefels! Ens trobarem a les 9h a l'esplai (demanem puntualitat!). Caldrà que tots els infants duguin: banyador, tovallola, crema, esmorzar, dinar i berenar. Serà millor si també duen cantimplora i gorra (i el foulard, com sempre!). Tornarem a les 18h i els infants es podran quedar fins que acabi la reunió. 

A més, com diem, aquest dissabte també tindrà lloc la segona i última reunió de les colònies 2018, que, com sabeu, s'anomenen Les 8 essències: i tu, hi creus? Us convoquem a les 18:30-18:45h a l'esplai per celebrar la reunió. És MOLT important l'assistència de tots i totes ja que parlarem dels darrers detalls de cara les colònies, acabarem de tancar algunes inscripcions i tindreu la oportunitat de fer el pagament de les colònies en efectiu.

En aquest sentit, us recordem també que dissabte 2 de juny és l'últim dia per fer el pagament total de les colònies. Entre avui i demà l'Equip de Tresoreria (si no ho fa fet ja) es posarà en contacte amb vosaltres si vau demanar beca de l'Ajuntament de Barcelona sobre la resolució i altres aspectes. Tota la informació sobre l'economia de les colònies la podreu trobar al blog d'aquestes: les8essencies.blogspot.com.

Moltes gràcies per aquest fantàstic curs, ens trobem el dissabte per acabar-lo de la millor manera!🏖

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada