dijous, 18 d’octubre de 2018

Comencem un nou curs!

Hola a totes i tots! 

Com ha anat l'estiu? Esperem que molt bé! I amb la tornada a l'escola ja sabeu el que toca... torna l'Esplai! El curs 2018-2019... ja és aquí! 

El proper dissabte 20 d'octubre a les 16:30h començarà el nou curs! Quines intrigues hi haurà aquest any? Viurem noves aventures? Vingueu el dissabte i ho sabreu!

Ei, que tampoc ens hem oblidat de vosaltres! Pares, mares i tutors: Ens trobarem el mateix dissabte a les 18:30h als locals de l'esplai per celebrar la primera reunió de pares d'aquest curs. Hi haurà moltes novetats, us ho podem assegurar, així que us esperem a totes i a tots. 

Si voleu, el mateix dissabte ja podeu inscriure als vostres fills i les vostres filles al nou curs d'esplai. Us vam enviar les fitxes per mail, però en cas de que no les hagueu localitzat, les podeu trobar AQUÍ.
Com cada any, us demanem que entregueu una fotografia de mida carnet actual, la fotocòpia del carnet de vacune i la fotocòpia del Carnet de Salut.

Si teniu interès en què els vostres fills o filles vinguin a l'esplai per primera vegada, us convidem a venir a la reunió de pares de dissabte, on us podreu assabentar del funcionament de l'Esplai del Pi i ens podrem conèixer en persona! Us demanem, també que ens escriviu un mail a esplaidelpi@gmail.com perquè ho tinguem present. 

Per qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres! Una abraçada i fins ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada