Comunitat del Pi i Barri

Comunitat del Pi

La Parròquia

Una comunitat cristiana viva conscient de la seva tradició i esperançada en el futur. La Basílica és també art i patrimoni amb una llarga i noble història.

Us pot interessar:


Els Gegants del Pi


“El Gegant del Pi ara balla, ara balla,
el Gegant del Pi ara balla pel camí.
El Gegant de la Ciutat ara balla, ara balla,

el Gegant de la Ciutat ara balla pel terrat.”

Al Pi gaudim de la presència d'una de les parelles més conegudes i antigues de Barcelona, en Mustafà i l'Elisenda, els Gegants del Pi.


L'Associació d'Amics dels Gegants del Pi s'encarrega des de fa anys de treure'ls a ballar juntament amb els Gegantons del Pi, en Perot lo Lladre, i dues figures del Bestiari Històric barceloní: la Mulassa i el Lleó de Barcelona.

Us pot interessar:

•  •  •  •

Barri


És un espai social del Gòtic autogestionat amb la vocació de fomentar la participació política, social i cultural per canviar el deplorable estat actual de les coses a favor de la majoria.
Aquest espai és obert a tots els col·lectius socials, veïnes i veïns del barri.


El Pati Llimona és un centre cívic especialitzat en fotografia, audiovisuals i paraula ubicat el Gòtic sud. Es va inaugurar l’any 1991 i, des de llavors, ofereix la possibilitat de gaudir d’un espai de relació, formació i d’intercanvi dirigit a la població del barri Gòtic, del Districte de Ciutat Vella i de la ciutat de Barcelona.