divendres, 2 de juny del 2017

En memòria de Carles Capdevila

Avui l'equip de monitores i monitors de l'Esplai del Pi us escrivim dolguts per la mort d'algú que va dedicar la seva carrera a protegir i donar veu molts col·lectius que no sempre en tenen, com el món del lleure. El periodista Carles Capdevila, fundador del diari Ara, ens ha deixat. Des de l'esplai, no podem fer res més que donar-li les gràcies per tot el que ha fet pel lleure, per com ha valorat sempre la feina que fem des dels esplais i els caus i, sobretot, per ser el nostre altaveu quan no ens han volgut escoltar.

Famílies, us deixem a continuació un enllaç amb diversos articles seus que val la pena recuperar i tenir sempre i per sempre presents. http://www.ara.cat/media/Tria-periodistic-Carles-Capdevila-articles_0_1806419602.html Nosaltres hem après molt d'ell i esperem que això no acabi aquí. Des de l'equip de monitores i monitors, a més, ens agradaria destacar un dels seus textos que més ens ha emocionat des de la primera vegada que el vam llegir. Us el deixem també aquí. 

De part de tot l'Esplai del Pi, volem donar el nostre condol a la família i companys del Carles. Al món del lleure seguirà per sempre present la seva petjada i esperem poder continuar el camí que ell va començar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada