dilluns, 16 d’octubre del 2017

Compte enrere pel nou curs!

Hola a totes i tots! 

Ja ho tenim aquí, ho tenim ben a prop... el curs 2017-2018 està a punt de començar! El proper dissabte 21 d'octubre a les 16:30h començarà la nova aventura... qui sap què ens depararà el nou any! Si ho voleu descobrir, no hi podeu faltar.

Mares, pares i tutors, vosaltres tampoc no podeu faltar! Ens trobarem el mateix dissabte a les 18:30h als locals de l'esplai per celebrar la primera reunió de pares d'aquest curs. Hi haurà moltes novetats, us ho podem assegurar, així que us esperem a totes i a tots. 

A més a més, aquell dia caldrà que presenteu les fitxes d'inscripció de les vostres filles i els vostres fills per tal de formalitzar la seva inscripció al nou curs d'esplai. Us les hem enviat per mail, però també les podreu trobar AQUÍ. Com cada any, també caldrà entregar una fotografia de mida carnet actual, la fotocòpia del carnet de vacunes i la fotocòpia del Carnet de Salut. 

Si teniu interès en què els vostres fills o filles vinguin a l'esplai per primera vegada, us convidem a venir a la reunió de pares de dissabte, on us podreu assabentar del funcionament de l'Esplai del Pi i ens podrem conèixer en persona! Us demanem, també que ens escriviu un mail a esplaidelpi@gmail.com perquè ho tinguem present. 

Per qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres! Una abraçada i fins ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada