diumenge, 27 de novembre del 2011

Dissabte 26 de Novembre

En Joan aquesta setmana ha estat en el món del teatre, així que ahir el grup de Pinyons van fer algunes activitats per demostrar que podien ser actors i fer teatre, com per exemple: jugar al pica-paret fent veure que eren una granota, o un cavall, o... També mentre caminaven havien de fer veure que ho feien sobre lava, o punxes...   allò que en Joan els indiqués. Finalment es  van pintar la cara per ser tres personatges que ells van triar: la Violeta era una pallassa, en Quim un drac i en Pol una guineu. En Joan s'inventava una història amb aquests personatges i ells l'havien d'interpretar.

El grup de Pinyes va començar fent una gimcana per Barcelona, per saber a on havien d'anar tenien una pista darrere una foto antiga del lloc i quan hi arribaven, feien algun joc. L'activitat es va parar a l'arribar a la plaça Universitat perquè, després d'un berenar una mica atípic (una de les proves era aconseguir verdures i fruita del Mercat de la Boqueria i ens les vam menjar), uns estudiants de medicina havien muntat una petita carpa i ens van ensenyar què fer quan et trobes algú inconscient i també si s'està ofegant, espero que com a mínim ens recordem de trucar el 061 o 112...

Les Branques van jugar a JumanPi, segur que tots recordem la fantasiosa pel·lícula Jumanji on surten en Robin Williams i la Kirsten Dunst. Doncs els seus monitors han inventat una versió esplaiera i s'ho van passar tant bé que van fer dues partides. Sabem de bona font que van demanar fer activitats que els fessin "fer el pena" i que en Miquel feia de caçador perseguint-les amb una ampolleta vaporitzadora plena d'aigua, si les tocava "morien" i ja no podien jugar més.

Quan tots ja vam ser a l'esplai, en Guille ens va convidar a pastís, el 15 va fer 11 anys, i com que no va poder venir a l'excursió, ens ho va portar ahir. També va donar galetes a l'hora de marxar. Gràcies Guille!


El pròxim dissabte ve la Lara, és el dia del mes que preparen ella i la Victòria, aviam què serà...

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada