divendres, 24 de febrer del 2012

Efectivament, Carnestoltes, t'estimem!

El dissabte passat l'Esplai va gaudir d'una rua de Carnestoltes. Tots ens vam disfressar de xinesos: amb el nostre barret i trena-rasta, el nostre propi símbol oriental al pit, la cara pintada de groc, ulls rasgats i algun que altre bigoti. 


Però això només era per fer ambient, l'estrella d'aquell dia era el nostre drac xinès!
La cara feta a partir d'una caixa i amb paper "machier" entre tots, però perfilada per l'artista Roser Servalls i pintada pels nens. La Lara hi va enganxar el toc final al voltant... unes serpentines? Unes trenes? No tenim clar què eren exactament, però li donaven color i alegria. 
Els llençols que tan amablament ens vau oferir es van fer servir pel cos: tres llençols llargs units després de tenyits i algun que altre pedaç varen fer el seu servei. Finalment, els forats pels caparrons i aquest fou el resultat!


Després de la caminata, algun "tinc set" i la ràpida compra d'una ampolla d'aigua per part d'en Joan; vam arribar a la plaça de la Mercè. Allà uns bons homes ens van cantar algunes cançons per ballar. Però abans que comencessin, els monitors van seguir la festa perquè no decaiguessin els ànims...


I així es va acabar el nostre dia de Carnestoltes, esperem que el gaudíssiu molt i que l'any vinent tingueu ganes de repetir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada