diumenge, 7 d’octubre del 2012

El primer dia!

Hola a tothom!

Ahir, 6 d'octubre, començava el nou curs de l'esplai! A les 16.30h, 28 nens i joves es reunien als locals de l'Esplai del Pi per passar una bona tarda de dissabte.

Un cop presentats, perquè hi havia nens nous i no ens coneixíem tots, i ja sabent a quin grup pertanyia cadascú, ens vam vestir de súperherois:




Els Pinyons duien capes vermelles.






Les Pinyes portaven antifaços negres.






I les Branques portaven roba interior (calcetes, concretament) per sobre dels pantalons.




I disposats a aprendre nous súperpoders per a poder descobrir quins serien els monitors de cada grup per a aquest any, van començar una gimcana de proves pel barri.

Ens encantaria poder-vos posar imatges sobre aquest primer dia, però com que encara no tenim les autoritzacions de cessió d'imatges, no les podem penjar. Quan tinguem totes les autoritzacions (que estan a la fitxa d'inscripció) penjarem les imatges!

Aprofitem per donar les gràcies a en Joan i l'Anna, per estar on fire el primer dia d'esplai; i a la Mar i la Victòria per venir a ajudar als dos monis que teníem mig-malalts! Ens encanta tenir-vos per l'esplai!


Després de l'esplai, i mentre els nens s'estaven amb al pati amb alguns monitors i monitores, va tenir lloc la Reunió de Pares d'inici de curs:

  • PowerPoint: Teniu penjat en aquest bloc, a l'apartat de "Documents", un pdf amb el PowerPoint de la reunió ampliat amb totes les informacions que vam donar.
  • Fixa d'inscripció: Al mateix lloc hi teniu penjada la fitxa d'incripció d'enguany. Recordeu que ens l'heu d'entregar el més aviat possible juntament amb:
    • Fotocòpia de la Targeta Sanitària Individual.
    • Fotocòpia del Carnet de Vacunes.
    • 2 fotografies actuals (mida carnet).
  • Contactes: També us hem penjat a l'apartat de "Documents" un full amb les dades de contacte dels monitors de cada grup.
  • Calendari: Us recordem que, tal com vam anunciar, us donarem el calendari del curs el proper 20 d'octubre ja que estem acabant de tancar algunes dates.
  • Consell de Pares: El dia 20 d'octubre serà la data màxima per presentar-se voluntari per formar part del Consell de Pares. Necessitem un pare i una mare per cada grup.

Dit això, us recordem que:
El proper dissabte, 13 d'octubre, no hi ha esplai perquè és el Pont del Pilar.

A més, us informem que ja teniu l'entrada al bloc de colònies referent al Sopar/Casament que vam celebrar el 29 de setembre. I hauríeu d'haver rebut un correu electrònic amb el PowerPoint que vam passar el mateix dia. Si no l'heu rebut, envieu-nos un mail i ho solucionarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada