dijous, 2 de febrer del 2023

Què fer si vols inscriure al teu fill@ a l'esplai?

En el cas de que estiguis interessat/da en inscriure el teu fill@ a l'esplai però encara no estiguis segur, pots portar-lo un dia d'esplai normal per tal de que veieu com funcionem i que es el que fem!!!

Per tant, envia'ns un correu a esplaidelpi@gmail.com o un missatge a l'instagram @esplaidelpi i així ens posem en contacte per decidir dia i informar-te del lloc i la hora. La majoria d'esplais acostumen a ser els dissabtes de 16:30h-19:30h i al C/del Cardenal Casañas, 16, 08002 Barcelona. Tot i això contacta'ns abans de presentar-te ja que a vegades estem d'excursions.

Per altre banda si ja saps que vols inscriure el vostre fill@ el que haureu de fer es venir un dia d'esplai amb la inscripció (aquesta es troba en l'apartat de "secretaria virtual") omplerta, una foto de la targeta sanitària, cartilla de vacunació, foto DNI i MOLTES GANES DE PASSAR-HO BÉ !!

IMPORTANT: tots els documents de la inscripció els heu de portar impresos i si teniu qualsevol dubte contacteu amb RESPONSABLES que els seus números es troben en l'apartat de "secretaria virtual"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada